Praktiker, in plina campanie de angajari la Botosani!

Praktiker, in plina campanie de angajari la Botosani!
Grupul german Praktiker, care detine o retea de peste 400 de magazine in 9 tari, intre care si in Romania, a demarat inca din luna mai procedurile de recrutare de personal pentru magazinul care se construieste la Botosani, cei interesati fiind invitati sa aplice pentru un post, chiar prin intermediul site-ului firmei. 

Hipermarketul Praktiker se construieste la Botosani pe o parte din terenul fostei fabrici ARCA, termenul de finalizare a investitiei fiind decembrie 2010. Aprobarea constructiei a fost semnata de primarul Catalin Flutur in luna noiembrie 2009, investitia fiind cifrata la 6,8 milioane lei.

Pentru Botosani, reprezentantii firmei au anuntat mai multe posturi vacante, printre care cea de Director Adjunct, pentru care se solicita studii superioare, experienţă managerială de minim 3 ani în domeniul comercial, abilităţi de coordonare, planificare şi organizare, cunoştinţe limba engleză, cunoştinţe avansate de operare MS Office.

Pentru postul de Şef Raion, candidatul are nevoie de studii medii/superioare, experienţă în relaţia cu clienţii, cunoştinţe bune de limba engleză/germană şi operare PC (Word, Excel), capacitate şi abilităţi de conducere, in timp ce un aplicant pentru postul Şef Recepţie Marfă trebuie să dovedeasca abilităţi de coordonare, planificare şi organizare, dar si experienţă anterioară în gestiunea mărfurilor.

Pe site-ul Praktiker mai sunt anuntate posturile de Şef Casier, Funcţionar Administrativ, Lucrători Comerciali, Casier/ă.

AICI POTI APLICA PENTRU UN POST LA PRAKTIKER BOTOSANI

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
8

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
12

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
48

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...