Posturi de conducere in cadrul DGFP Botosani, scoase la concurs!

Posturi de conducere in cadrul DGFP Botosani, scoase la concurs!
Agentia Nationala a Functionarilor Publici a scos la concurs postul de director executiv si director executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice Botosani, ocupate in prezent de Radu Turcanu si Petru Luca.

Concursul pentru director executiv adjunct va fi organizat la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, in data de 6 decembrie, ora 10.00, proba scrisa si in data de 8 decembrie, ora 14.00, interviul.

Cei care vor sa participe la concurs trebuie sa aiba studii universitare de licentă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licennă în domeniul stiinnelor economice sau în domeniul stiinnelor juridice; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administratiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării functiei publice si vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării functiei publice de minimum 3 ani.
 
De asemenea, se cere sa fie numiti intr-o functie publica din clasa I si sa nu aiba in cazierul administrativ o sanctiune disciplinara neradiata.

Concursul pentru postul de director executiv va avea loc in perioada 5-7 decembrie, constand tot in proba scrisa si interviu.

Conditiile de participare: studii universitare de licentă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licentă în domeniul stiintelor economice sau în domeniul stiintelor juridice; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administratiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării functiei publice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării functiei publice de minimum 3 ani; să fie numiti într-o functie publică din clasa I; să nu aibă în cazierul administrativ o sanctiune disciplinară neradiată.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
2

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
36

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
217

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...