Poșta Română, sub atac informatic

Poșta Română, sub atac informatic

Poșta Română informează clienții despre atacul informatic din ultima perioadă, precizând că o parte dintre clienți au primit un e-mail prin care sunt anunțați că urmează livrarea unui colet și sunt îndrumați să acceseze un link pentru a urmări trimiterea.

Clienții sunt sfătuiți să nu deschidă acel mesaj și să nu acceseze link-ul pentru că în PC-ul destinatarului se va descărca un virus de tip troian.

„În ultima perioadă, o parte dintre clienții noștri au primit un e-mail prin care sunt anunțați că urmează livrarea unui colet și sunt îndrumați să acceseze un link pentru a urmări trimiterea. După accesarea link-ului, în PC-ul destinatarului se va descărca un virus de tip troian.

Preocupați în permanență de securitatea și siguranța dispozitivelor dumneavostră, vă informăm că Poşta Română nu comunică decât de pe adresele oficiale de e-mail. De asemenea, adresa de e-mail prin care asigurăm suport clienților noștri este suportclienti@posta-romana.ro.

Dacă ați primit un astfel de mesaj, vă rugăm să nu deschideți acel mesaj și să îl marcați ca spam și să nu accesați link-ul! În situația în care cunoașteți pe cineva care a primit un astfel de mesaj, vă rugăm să-i recomandați măsurile de mai sus”, au transmis reprezentanții Poștei Române.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
130

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
98

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
271

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...