Pompieri solicitați de cetățeni să îndepărteze mai multe cărămizi decorative care ar fi putut să cadă oricând peste trecători (fotogalerie)

Pompieri solicitați de cetățeni să îndepărteze mai multe cărămizi decorative care ar fi putut să cadă oricând peste trecători (fotogalerie)

Mai multe cărămizi decorative de pe fațada unui bloc, situat pe strada Marchian, din municipiul Botoșani, se puteau desprinde oricând și să cadă peste trecători, de la nivelul etajului IV, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

Pericolul a fost observat de cetățenii care locuiesc în zonă, miercuri dimineață. Îngrijorați, au cerut ajutorul pompierilor botoșăneni.

Aceștia au intervenit rapid și au înlăturat bucățile de tencuială decorativă de pe o suprafață de aproximativ doi metri pătrați, cu ajutorul autospecialei pentru intervenție și salvare de la înălțime.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campanie derulată la Spitalul din Botoșani, pentru depistarea timpurie a cancerului. „Să nu mai ajungă pacientul când tumora este avansată” (video)

Vineri, 23 Februarie 2024
719

Numărul mare de persoane care sunt diagnosticate cu cancer de-a lungul anilor, dar și faptul că vârsta pacienților îmbolnăviți a scăzut, îi determină pe specialiști să orga...

Încă o secție a unui spital din Botoșani a intrat în colaps. „...a cerut transferul din motive personale” (video)

Joi, 22 Februarie 2024
1907

Pe lângă deficitul de medici întâlnit la Serviciul de Radiologie din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, și Secția de Neurochirurgie a intrat î...

Spitalul „Mavromati” din Botoșani, deficitar și la medicii stomatologi. „Condiția este să fiu de gardă...” (video)

Joi, 22 Februarie 2024
594

Criza personalului medical se resimte și pe Compartimentul de Stomatologie din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani. Pe această secție activează doi medici, dintre car...