Politistii, criticati pentru activitatea desfasurata la nivelul municipiului Botosani!

Politistii, criticati pentru activitatea desfasurata la nivelul municipiului Botosani!

IOAN ONUTU

Politia municipiului Botosani, dar si Politia Comunitara, au fost criticate de consilierul local Gheorghe Vazdoaga, acesta reprosand oamenilor legii ca monitorizeaza doar zonele centrale ale municipiului, ignorand zonele periferice ale orasului sau zona scolilor. Vazdoaga s-a aratat nemultumit si vizavi de activitatea politistilor rutieri, care intorc spatele atunci cand vad raliurile baietilor de bani gata.

"Trec pe langa mine tineri de bani gata, care fac raliuri in trafic. Politia nu observa. Indiferent ca e gheata, ploaie, teren desfundat, acesti tineri trec vajaind. Nimeni nu ii descopera. In sensul giratoriu de la Casa Sindicatelor doi politisti au intors spatele cand un tanar circula cu viteza", a spus Vazdoaga.

Reprezentantul Politiei a reactionat la acuzatiile aduce de consilierul local, spunand ca aceste fapte se afla in atentia oamenilor legii.

"In judetul Botosani exista 2 radare, aparate care sunt destinate si traficului rutier din judet. Este posibil ca acesti tineri sa scape nesanctionati. Este adevarat ca nu putem lasa lucrurile sa scape de sub control. Vom actiona prin marirea numarului de sanctiuni, de permise ridicate, chiar si cu retinerea acestor tineri", a mentionat Catalin Radu, seful Politiei municipale.

La randul sau, Ioan Onutu, directorul Politiei Comunitare Botosani, a sustinut ca institutia pe care o conduce are responsabilitati limitate, politistii comunitari avand in grija doar 6 zone din municipiu.

"Nu putem acoperi intreaga suprafata a municipiului Botosani, nici nu putem fata fata tuturor cetatenilor. In planul de cooperare ni s-au stabilit doar 6 zone. In rest, in masura posibilitatilor, raspundem si la solicitarile Primariei. Primim sesizari de la cetateni. Noi nu desfasuram actiuni de panda, ci actionam la solicitarile cetatenilor, si suntem obligati sa intervenim", a mentionat seful Politiei Comunitare Botosani.  
 
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur: Botoșăneni invitați să participe la o conferință publică!

astăzi, 12:53
14

Cătălin Flutur, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, a transmis un comunicat de presă despre o conferință p...

Ce trebuie să se întâmple ca Andone să rămână la Botoșani?

astăzi, 12:41
74

Andone a fost invitat prin telefon, de Horia Ivanovici, la emisiunea Fanatik Superliga, unde a discutat despre FC Botoșani și Valeriu Iftime. Dar și despre viitorul său ca antrenor.„Prim...

(P) Sistemul avantajos pentru încălzirea unui spațiu de mari dimensiuni

astăzi, 12:41
22

Costurile pentru utilități au crescut tot mai mult în ultimii ani și totodată apar mai multe îngrijorări legate de impactul asupra mediului înconjurător a sistemelor de î...