Polițiștii caută o minoră dispărută noaptea trecută de acasă

Polițiștii caută o minoră dispărută noaptea trecută de acasă

Poliția a anunțat în această dimineață că în aceste momente caută o minoră din Trușești care a plecat aseară de acasă și nu s-a mai întors.

În noaptea de 26/27.05.a.c., în jurul orei 01:30, HRIȚCU CLAUDIA FLORENTINA de 17 ani, a plecat de la domiciliul său din comuna Trușești, în loc necunoscut, și nu s-a mai întors, au anunțat polițiștii.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 m, greutate 50 kg, păr blond, lung; ochi albaștri.

Pe frunte are un semn din naștere.

Vestimentație la momentul plecării: geacă scurtă din fâs, culoare maro, pantaloni negri, iar in picioare purta tenisi negri.

“Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să se adreseze oricărei unități de poliție” au spus polițiștii de la Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
104

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
595

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
74

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...