Politist implicat intr-un accident grav!

Un copil a fost transportat de urgenta la Iaşi după ce a fost victima unui accident la săniuş, minorul ajungând cu sania sub roţile maşinii condusă de un poliţist. Cercetările ulterioare au scos la iveală faptul că poliţistul consumase alcool înainte de a se urca la volan.

La data de 02 ianuarie 2010, ora 11.30, Stelian Anuta, agent de politie din cadrul Postului de Politie Albeşti, judetul Botosani, aflat în afara orelor de serviciu, se deplasa cu autoturismul proprietate pe D.J.282. În localitatea Todireni, judeţul Botosani, a surprins şi accidentat grav pe minorul D.I., de 9 ani, din comuna Todireni, care i-a apărut în faţă pe o sanie de pe un drum lateral.

Victima a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral acut deschis, otoragie dreapta şi comă gr.III-IV.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

În cauză se efectuează cercetări, urmând să fie propusă soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
483

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
65

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
83

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...