Planuri mari in randurile noii conduceri a organizatiei PNL Botosani!

Planuri mari in randurile noii conduceri a organizatiei PNL Botosani!

 Relu Tarzioru  

Florin Turcanu, lider oficial al PNL de cateva zile, a organizat astazi o conferinta de presa la care au mai fost prezenti Relu Tarzioru, Gheorghe Ciubotaru, Nicolae Rebenciuc, marele absent fiind Liviu Campanu.

Relu Tarzioru s-a grabit sa anunte ca va intra in cursa pentru obtinerea functiei de secretar coordonator al PNL, post ocupat pana acum de Florin Turcanu.

"Pun la dispozitie priceperea mea, pentru ca astfel sa crestem Partidul National Liberal. Ne pare rau ca nu este si Liviu Campanu alaturi aici, dar oricum noi suntem in continuare o echipa. Continuam sa lucram, ne vindem marfa ca atare, chiar daca suntem in vreme de criza si in opozitie", a declarat Relu Tarzioru.

Si cum exemplul personal este cea mai buna politica, Tarzioru, care ocupa in acelasi timp si functia de primar al orasului Saveni, a anuntat ca este gata sa directioneze sume de bani catre PNL, bineinteles, in calitate de om de afaceri!

"Personal voi directiona sume de bani catre PNL, intrucat sunt om de afaceri. Vor veni oameni grei in partid, pentru ca ne-au spus ca acum gasesc o conducere corecta. Suntem o organizatie totala. Liberalii sunt si oameni de afaceri si suntem dispusi sa investim in campania electorala care se apropie", a declarat Relu Tarzioru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum a ajuns o staţiune de cercetare din Botoșani să facă profit. Rapiţa a salvat oaia unicat din Moldova

astăzi, 08:41
35

O instituţie de cercetare în domeniul zootehnic, plină de datorii, a ajuns să facă profit şi să-şi finanţeze cercetările cu o idee providenţială. A cultivat tot terenul disponibil şi...

O poveste de succes: O plantă tehnică, rapiţa, motorul cercetării din județul Botoșani

Vineri, 26 Februarie 2021
370

Poveștile de succes se scriu chiar sub ochii noștri, iar salvarea unei specii unicat în Europa face parte dintr-o astfel de poveste.O instituţie de cercetare în domeniul zootehnic, ...

Expoziția colectivă „Arta la...feminin”, ediția a II-a, deschisă publicului începând din acest weekend

Vineri, 26 Februarie 2021
127

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă, în perioada 27 februarie - 24 martie 2021, expoziția colectivă ,,Arta la ... femininˮ - ediția a II-a, deschisă la Galeriile de Artă ,,Ștefan Luchian...