Plângeri penale făcute de Cătălin Flutur, după atacuri la adresa familiei! Cum își justifică liderul PNL averea

Plângeri penale făcute de Cătălin Flutur, după atacuri la adresa familiei! Cum își justifică liderul PNL averea
Cătălin Flutur, co-președintele PNL la nivel județean și candidat pentru Primăria Municipiului Botoșani, a luat atitudine față de informațiile lansate prin intermediul anumitor site-uri electronice și conturi de pe o rețea de socializare cu referire la membrii familiei sale și a făcut, în nume personal, plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Flutur susține că prin informațiile lansate în spațiul public de anumite persoane i-a fost denigrată familia, și va dovedi cu acte și documente că tot ceea ce s-a publicat pe anumite pagini electronice sunt minciuni.

Fac politică de 26 de ani și am făcut foarte multe campanii electorale. Sunt obișnuit cu atacurile la persoană, care sunt cam aceleași în timp, dar pare că s-a sărit calul de data aceasta, mai mult decât trebuie, și drept urmare am fost nevoit să fac o plângere penală înregistrată la Parchetul Botoșani cu dovezile respective împotriva unor așa zise site-uri, conturi Facebook și împotriva administratorilor lor care nu au mai respectat nimic din ceea ce înseamnă bun simț, civilizație, deontologie. Este totul sau nimic, bătălia este pe ultima sută de metri", a declarat Cătălin Flutur.

În cadrul unei conferințe de presă, liderul liberal a oferit explicații cu privire la modul în care a dobândit casa în care locuiește în cartierul Alfa Land.

“Am contractat casa înainte de a fi primar, nici nu știam că o să fiu primar al municipiului Botoșani și am făcut-o cu bani din credit, mai am de plătit vreo 20 de ani la casa aia. Această casă a fost invocată și în campania din 2008, și în 2012, și culmea dacă nu ai ce să spui altceva și în campania din 2016. Acesta este modul de lucru a unor domni", a spus Cătălin Flutur.

Cât privește mașinile pe care familia sa le deține, candidatul liberal la Primăria Botoșani a afirmat: “Flutur are mașini. Tot felul de mașini sunt puse. Două nici măcar nu le recunosc, dar au spus să fie la număr. Vorbim de mașini cumpărate legal, prin leasing, actele pot să dovedească lucrul acesta, și e vorba de mașini la mâna a doua. Nu am reușit până acum să iau o mașină nouă, nici personal și nici pe firmă".

Cătălin Flutur a menționat că a decis să facă plângere penală în momentul în care a văzut că sunt lansate tot felul de neadevăruri la adresa copiilor săi.

“În momentul în care o persoană își permite să se lege de familie și de copii chiar apare o problemă. Ultima mizerie pe care am văzut-o este că cei doi copii ai mei, unul care a terminat informatica și unul stomatologia dețin, parcă nu ar avea voie, două apartamente în Iași. Și de acolo o întreagă poeveste cu foarte multe neadevăruri. E adevărat, fiecare dintre ei are câte un apartament cu două camere. Sunt cumpărate prin credit, prin Prima Casă, amândouă, și știm că evaluarea o face banca în momentul în care se cumpără un apartament. Eu mai am de plătit la casă vreo 20 de ani, iar copiii mei mai au de plătit la cele două apartamente pe care le dețin vreo 28 de ani fiecare", a explicat liderul PNL.

Flutur este convins că în spatele acestei campanii de denigrare la adresa familiei sale stă contracandidatul său, social-democratul Ovidiu Portariuc.

“Mi se pare total imoral și incorect să ataci familia și să spui baliverne. De asta mi-am permis să fac aceste plângeri penale, împotriva celor care au ridicat la un moment dat și o dronă ilegal, știu și data, să filmeze nu știu ce casă Cei care și-au permis să spună aceste aberații trebuie să plătească până la urma urmei. Tot ceea ce am spus este dovedit cu acte, contracte", a conchis Flutur. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
7

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
140

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
169

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...