Planeta ta are nevoie de tine!

Planeta ta are nevoie de tine! Uniti in combaterea schimbarilor climatice!, este sloganul Agentiei pentru Protectia Mediului din acest an pentru Ziua Mondiala a Mediului, de pe 5 iunie.

Pentru a marca aceasta zi, reprezentantii APM Botosani au organizat numeroase actiuni in care suntem indemnati sa protejam mediul inconjurator.

Spre finalul acestei saptamani vor fi organizate si actiuni de salubrizare a zonelor verzi din municipiul Botosani, la care vor lua parte elevi si angajati ai APM.

"Vor fi curatate sapte parcuri din municipiul Botosani si zona Cornisa, iar la actiuni vor participa peste 400 de copii de la noua scoli, patru gradinite si trei licee", a declarat Sorin Grindei, director executiv in cadrul Agentiei pentru Protectia Mediului Botosani.

Maine va avea loc, la sediul APM, si festivitatea de premiere a castigatorilor din cadrul concursului "Scoala mea protejeaza mediul", precum si a elevilor de la Eco-Scoala nr.11, care si-au reprezentant cu succes scoala la concursul "Comunica si protejeaza mediul".

Potrivit reprezentantilor APM, vineri, la ora 11.00, va avea loc in municipiul Botosani marsul ecologic cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, unde vor participa peste 500 de copii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...

Două stagii și o rezidență, oferite în acest an de Memorialul Ipotești!

astăzi, 17:41

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, instituţie al cărei principal obiectiv este cercetarea şi promovarea operei eminesciene, oferă, în anul 2024: - un...