Petrecere într-un centru de vaccinare din Botoşani, transmisă pe TikTok. DSP a demarat o anchetă

Petrecere într-un centru de vaccinare din Botoşani, transmisă pe TikTok. DSP a demarat o anchetă

Angajaţii unui centru de vaccinare din Botoşani s-au apucat de TikTok, cel mai probabil de plictiseală, în lipsa pacienţilor care vor să se vaccineze împotriva COVID-19.

În plin val patru al pandemiei de COVID-19, în timp ce autorităţile încearcă din răsputeri să convingă populaţia să se vaccinaze, cel mai important centru de vaccinare din judeţul Botoşani apare în prim-plan dintr-un alt punct de vedere.

Astfel, cadrele medicale care deservesc centrul de la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" au decis să încingă o petrecere în toată regula, în lipsa pacienţilor care doresc să se vaccineze.

Mai mult, au decis să şi imortalizeze momentele, cu filmuleţe pe care una dintre persoanele prezente le-a postat pe o reţea de socializare.

Pe imaginile prezentate pe un cont de pe o reţea de socializare, asistenţii din centru se distrează copios şi chiar organizează un picnic în toată regula.

Un asistent jonglează cu o minge de basket, dansează în sala în care se văd pe fundal cabinele de vaccin, sau apare îmbrăcat cu costum de protecţie şi cu trei trandafiri în mână, scrie Antena3.

O asistentă mimează versurile unei melodii, mai întâi se roagă, apoi arată un semn obscen, iar pe un alt clip sintetizează toate aceste clipuri.

"Muncim cu drag şi spor, cum se munceşte în România", spune aceasta pe filmuleţ.

Încă nu se ştie dacă filmuleţele sunt în timpul sau în afara programului de vaccinare, dar cert este că numai personalul medical este în centru în momentele în care sunt realizate "momentele artistice".

Şeful DSP Botoşani a vizionat aceste filme duminică după-amiază şi a precizat că instituţia pe care o conduce va demara o anchetă în acest sens.

Cadrele medicale tocmai au aflat în aceste zile că îşi vor primi sumele restante pentru lunile mai-iulie, pentru activitatea în centrele de vaccinare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie de 86 de ani băgată în spital de propriul fiu, pentru băutură

Marţi, 26 Octombrie 2021
481

O bătrână de 86 de ani, din Vorona, a ajuns la spital după ce a fost bătută de proriul fiu. Femeia a ajuns, vineri, la spital cu o ambulanță, plină de vânătăi şi le-a spus cadre...

Cum au ajuns câteva comune din Botoşani bătaia de joc a unei firme de stat la care sunt acţionare

Marţi, 26 Octombrie 2021
594

Două comune din judeţul Botoşani au investit milioane de euro în reţele de canalizare, dar nu le pot folosi legal pentru că nu au fost preluate de singurul operator regional autorizat, o fi...

ANM: Vreme mai rece în această săptămână

Marţi, 26 Octombrie 2021
155

Meteorologii estimează o vreme rece în următoarele zile, cu valori termice la nivel naţional sub mediile multianuale, însă vremea se va încălzi între 1 şi 4 noiembrie, &i...