Un permis de conducere fals, emis în Rusia, descoperit la controlul de frontieră!

Un permis de conducere fals, emis în Rusia, descoperit la controlul de frontieră!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din Rusia, despre care există suspiciuni că ar fi fals.

În data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui autoturism marca Infiniti, un bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova, M.B., în vârstă de 51 de ani.

Bărbatul a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din Rusia, care nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unuia autentic, existând suspiciuni că ar fi fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul  că documentul prezentat la control ar fi fost fals.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  fals, uz de fals, precum şi de fals privind identitatea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
583

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
212

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
166

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...