Perchezitii la domiciliile primilor suspecti in cazul oribilei crime din zona industriala

Perchezitii la domiciliile primilor suspecti in cazul oribilei crime din zona industriala
Anchetatorii au continuat marti cercetarile in imobilul din zona industriala a municipiului Botosani, unde luni seara au fost gasite bucati din trupul unei femei.

Subsolul caminului unde au fost gasite remasitele a fost curatat de apa, insa nu au fost gasite capul, mainile si picioarele, existand posibilitatea ca acestea sa fi fost aruncate in alta parte sau taiate in asa fel incat sa nu poata fi identificate.

Medicii legisti au efectuat necropsia, si din primele rezultate se pare ca femeia transata este Iuliana D., in varsta de 72 de ani, data disparuta de pe data de 24 ianuarie.

In urma efectuarii necropsiei s-a stabilit ca femeia a fost injunghiata de mai multe ori in zona toracica.

Anchetatorii au doi suspecti si au fost efectuate deja perchezitii la domiciliul acestora.

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani efectuează cercetări în legătură cu săvârşirea unei infracţiuni de omor. Din primele verificări s-a stabilit că segmentul de trup uman găsit era ambalat în doi saci menajeri şi introdus într-o sacoşă din rafie. În urma examinării medico – legale, s-a constatat că trunchiul aparţine unei persoane de sex feminin care prezintă leziuni în zona toracică produse de un obiect tăietor înţepător. Cadavrul a fost depesat, capul, membrele inferioare şi superioare au fost secţionate. În cursul zilei de astăzi se va efectua identificarea şi necropsia cadavrului, urmând a fi continuate investigaţiile pentru identificarea autorului faptei", se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.

Cadavrul a fost gasit in subsolul unui camin de familisti din Zona Industriala, unde locuiesc fiica si nepotul  femeii.

O vecina si-a amintit ca in urma cu cateva zile au vazut-o pe fiica, la ora 06.00 dimineata, spaland holul de la parterul caminului, unde aceasta locuieste, iar barbatul care a descoperit pungile la subsol spune ca a cerut cateva zile la rand cheile pentru a intra la subsol, iar fiica femeii, care le tinea de obicei, nu a vrut sa i le dea.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
305

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
405

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
852

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...