PD-L acuza! Social-democratii se vor "deghiza" in PD-L-isti!

Partidul Democrat Liberal Botoşani atrage atenţia organelor de ordine publică şi tuturor botoşănenilor asupra pericolului apariţiei unor scandaluri de stradă provocate de persoane aflate in anturajul PSD Botoşani.

Am intrat in posesia unor informaţii confidenţiale din cercurile PSD Botoşani prin care se arată că persoane afiliate acestui partid intenţionează să se imbrace cu haine portocalii şi să producă scandaluri in locuri publice pentru a da vina pe PD-L!

PSD depaseste astfel orice limită a bunului simţ, a corectitudinii luptei electorale şi chiar a legalităţii şi considerăm aceste demersuri ale social-democraţilor ca fiind un atentat la adresa siguranţei cetăţenilor din Botoşani. Cine ne garantează că oamenii obişnuiţi nu vor fi atacaţi pe stradă pentru a deveni victime ale acestor diversiuni periculoase?
PD-L Botoşani se distanţează clar de astfel de practici periculoase social şi face apel la toţi botoşănenii să nu se lase păcăliţi şi manipulaţi de PSD!

Partidul nostru a condus in Botoşani numai campanii electorale curate, fără scandaluri şi fără a ataca verbal sau fizic adversarii politici. De partea cealaltă, PSD a demonstrat incă de anul trecut că este dispus să facă orice, inclusiv atacuri fizice, asupra membrilor PD-L pentru a caştiga alegerile, prin orice mijloace. Chiar şi in această campanie electorală, PSD Botoşani a furat la propriu startul alegerilor, montind banere ilegal, doar intervenţia promptă şi hotărită a Poliţiei obligindu-i să intre in legalitate. Motivaţia lor? Au vrut "să testeze sfoara"!
 

Observăm acum faptul că acel "Cod de conduită electorală" lansat de PSD in urmă cu cateva săptămani nu era nimic altceva decat praf in ochii oamenilor, un scut după care să se poată ascude şi să poată pune la cale marşăvii electorale, de acum evident premeditate!

Anunţăm public, faptul că PD-L nu va provoca in nici un fel adversarii politici din această campanie, iar singurele manifestări de stradă vor fi paşnice şi civilizate, la fel ca in fiecare rundă de alegeri.

Totodată, pentru a nu induce oamenii in eroare, facem publică strategia de campanie electorală a PDL Botoşani:

-campanie centrată pe discuţia directă cu oamenii, din uşă-in-uşă,
-folosirea intensivă a call-center-ului pentru a informa cetăţenii despre platforma noastră politică,
-promovarea proiectelor realizate pină acum in Botoşani de PDL şi a proiectelor viitoare;
-organizarea de evenimente sociale şi culturale
-organizarea unor acţiuni de stimulare a spiritului civic
-acţiuni de informare asupra activităţii şi proiectelor candidatului PDL, actualul Preşedinte al Romaniei, Traian Băsescu.

Solicităm insistent organelor de Poliţie şi Jandarmerie să fie foarte vigilente şi să nu tolereze nici un fel de act anti-social provocat de persoane implicate in campania electoral. Rugăm botoşănenii să fie vigilenţi şi să cheme Poliţia sau Jandarmeria de fiecare dată cand persoane implicate politic provoacă scandaluri sau diversiuni.

COMUNICAT DE PRESA AL ORGANIZATIEI PD-L BOTOSANI

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...