Patru hoţi români au perturbat transportul a milioane de călători francezi

Patru hoţi români au perturbat transportul a milioane de călători francezi

   TVC

Circulaţia a aproximativ 120 de trenuri de mare viteză, care transportau milioane de călători, a fost afectată sâmbătă după-amiază după ce patru români au furat trei kilometri de cabluri electrice la Ronchin, în apropiere de Lille, relatează La Voix du Nord, în ediţia electronică.
 
Cei patru români sunt cunoscuţi pentru acest tip de vandalism care devine tot mai des pe măsură ce creşte preţul cuprului. Ei au fost arestaţi sâmbătă seara, la Ronchin, în jurul orei locale 02.00 (03.00 ora României).

"Acesta este cel de-al 36-lea furt de cabluri de la începutul anului", recunoaşte SNCF, compania franceză de căi ferate.

Trenurile au circulat sâmbătă, dar pentru securitatea călătorilor acestea au încetinit în zona de 300 de metri afectată. Din acest motiv, 118 TGV-uri au avut întârzieri de 15-20 de minute. Trenurile veneau sau se deplasau către Lille sau pe ruta Paris-Londra.

Săptămâna trecută, patru români instalaţi într-o tabără la Villeneuve-d`Ascq au fost condamnaţi la şase luni de închisoare cu suspendare pentru furtul a 30 de tone de cablu, scrie Realitatea.net.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
183

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
371

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
103

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...