Parinti din Prajeni, cercetati pentru ucidere din culpa dupa decesul copilului lor de 1 si 4 luni

Tragedie in comuna Prajeni! Parintii unui copil de doar un an si patru luni, din comuna Prajeni, sunt cercetati pentru ucidere din culpa, dupa ce acesta a sfarsit in conditii groaznice, in urma unui accident petrecut in curte. Nenorocirea s-a petrecut luni seara.

Politistii botosaneni au fost anuntati in jurul orei 18.00, printr-un apel de urgenta, ca in masina ambulantei, pe raza localitatii Cosula, a decedat o minora in varsta de 1,4 ani, din satul Luparia, comuna Prajeni, judetul Botosani, preluata de echipajul medical cu leziuni traumatice grave.

Primele cercetari efectuate in cauza au stabilit ca minora a fost ranita grav de catre motorul unui tractor, pe care tatal acesteia incerca sa-l monteze pe sasiul vehiculului.

"Astfel, in timp ce tatal minorei se afla in curtea locuintei unde cu ajutorul unui dispozitiv tip scripete incerca sa repuna motorul pe sasiul uni tractor, dispozitivul s-a dezechilibrat, ocazie cu care sotia acestuia, care se afla in apropiere cu minora in brate, a pus copilul pe sol incercand sa-si ajute sotul sa restabileasca echilibrul", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In aceste imprejurari, motorul a cazut peste capul copilului producandu-i traumatisme grave. Minora a fost preluata de urgenta de catre parinti si transportata cu autoturismul proprietate spre spital, pe traseu fiind preluata de catre ambulanta solicitata la fata locului de catre tatal acesteia.

Dupa ce a fost preluata de catre ambulanta, din cauza leziunilor severe, pe raza comunei Cosula, copilul a decedat. Cadavrul a fost depus la morga, in cauza urmand a fi efectuata necropsia in vederea stabilirii cauzelor producerii decesului.

Fata de parintii minorei se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...