Parcul de agrement Cornișa s-a deschis pentru botoșăneni!
FOTOREPORTAJ!

Parcul de agrement Cornișa s-a deschis pentru botoșăneni!
Parcul de agrement Cornișa, investiție care ar urma să fie gata în luna iulie, după cum susțin reprezentanții Primăriei Municipiului Botoșani, și-a deschis timp de două zile porțile pentru botoșănenii care doresc să vadă ce s-a realizat până acum în cadrul proiectului.

Puțin după ora 10.00, un grup de elevi de la Școala nr. 2, însoțit de profesori, a ajuns în parcarea din fața Magazinului Botoșani, unde s-au adunat și mai mulți membri ai PSD, printre care actuali consilieri locali, dar și candidați la alegerile locale din 5 iunie, cum ar fi Mihai Tincu, Călin Bosovici, Vasile Chiru. Printre vizitatori s-au numărat și Gheorghe Portariuc, tatăl primarului Ovidiu Portariuc, deputatul Mihai Baltă, dar și consilierul municipal Mihai Brumă.

Transportul până la Parcul de agrement Cornișa a fost asigurat de mai multe autocare, puse la dispoziție de municipalitate, plecarea fiind din oră în oră din parcarea Magazinului Botoșani.

Pe măsură ce grupurile de vizitatori, formate preonderent din elevi, au ajuns la Cornișa, înainte de a a porni în turul parcului li s-a făcut un instructaj privind riscurile la care se expun pe șantier dacă nu respectă anumite reguli, fiecare grup, format din aproximativ 20 de persoane fiind însoțit pe tot traseul de un angajat al Primăriei și de stewarzi. Vizitatorii au primit informații despre fiecare obiectiv în parte. Prezent la Cornișa a fost sâmbătă dimineață și viceprimarul Cosmin Andrei, fiind așteptat să ajungă și primarul Ovidiu Portariuc.

Dacă copii s-au arătat încântați în special de locurile de joacă și de toboganele de la piscinele exterioare, adulții au apreciat piscinele, în special cele exterioare, râul de rafting, dar și faptul că vor avea unde să se plimbe cu bicicletele sau să alerge.

“Parcul este atractiv și abia aștept să se dea în folosință. Cel mai mult mă bucur că este bazin de înot. Aștept cu nerăbdare să se deschidă pentru că în Botoșani nu avem ceva serios pentru a putea înota. Eu stau și pe strada Sucevei și pentru mine va fi o relaxare și voi fi cel mai fidel plimbăreț al acestui parc. După ceea ce văd eu aici, cu toate că s-a lăudat primarul că în iulie va fi dat în folosință eu mă mulțumesc să fie dat și în septembrie, dar să fie dat anul acesta, că este așteptat de multă lume", a spus Constantin Chiron, unul dintre vizitatori.

La terminarea turului, vizitatorii au fost fost preluați de autocare și transportați până în parcarea Magazinului Botoșani.

Parcul de agrement Cornișa va putea fi vizitat sâmbătă și duminică între orele 10.00-18.00. Ultima plecare din parcarea Magazinului Botoșani este la ora 17.00. 















































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
16

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
14

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
53

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...