Pacienții de la Compartimentul de Psihiatrie Infantilă, mutați la Secția de Pediatrie

Pacienții de la Compartimentul de Psihiatrie Infantilă, mutați la Secția de Pediatrie

 Ioan Asaftei  

Până la sfârșitul acestei luni, cei 17 pacienți de la Compartimentul de Psihiatrie Infantilă şi Neurologie Pediatrică din Zona Industriașă vor fi transferaţi într-un spațiu din incinta Secţiei de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati.

Este vorba de o locaţie aflată în prelungirea Centrului de Sănătate mintală. Ioan Asaftei, director îngrijiri medicale din cadrul Spitalului Judeţean, a precizat că spaţiul are circuite separate de restul spitalului.

“Va fi o economie cu aceste cheltuieli, nemaifiind nevoie să le facem. S-au demarat lucrările de reabilitare şi sperăm ca aceşti copii să fie mutaţi până la sfârşitul lunii. Angajaţii de acolo vor fi preluaţi în totalitate“, a spus Ioan Asaftei, director de îngrijiri la Spitalul Județean.

Noua locaţie va avea o capacitate de 20 de paturi. În locul Secţiei de neuropsihiatrie infantile s-a luat în calcul înfiinţarea unui Centru pentru îngrijiri paliative.

“Deja s-a discutat. Se va înainta documentaţia la Direcţia de Sănătate publică, în vederea eliberării autorizaţiei sanitare de funcţionare.", a adăugat Asaftei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
125

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
246

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
61

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...