Pacienti in pericol dupa ce ambulantele au ramas blocate in zapada!

Pacienti in pericol dupa ce ambulantele au ramas blocate in zapada!
Ambulante blocate pe teren! O gravida din comuna Mitoc si un barbat care avea nevoie urgenta sa ajunga la dializa au fost intr-un real pericol azi dimineata, pentru ca ambulanetele trimise sa aduca pacientii la spital au ramas inzapezite.

Primul caz a fost inregistrat la Mitoc. O ambulanta a plecat de la Saveni, in urma unul apel efectuat pentru o femeie gravida. Din cauza zapezii viscolite de pe camp si troienite in drum, ambulanta a ramas blocata pe traseu.

Primarul comunei Mitoc a pornit in intampinarea ambulantei cu un autoturism de teren si a reusit sa ajute la acordarea in timp util a asistentei medicale, dupa care utilajele de la deszapezire au intervenit si au eliberat drumul.

Aceeasi situatie a fost semnalata dupa cateva zeci de minute si de soferul unei autosanitare de transport, care plecase dupa un bolnav de la Tudor Vladimirescu, programat pentru dializa.

Pacientul a ajuns la sosea cu ajutorul unei sanii, dupa care s-a deplasat la Botosani pentru tratamentul necesar sustinerii functiilor vitale, fiindu-i astfel salvata viata.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Circulație blocată temporar pe DN 29C, după ce o remorcă a fost doborâtă de vânt (video)

astăzi, 15:34
66

Un incident, mai puțin obișnuit, s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe un drum național din județul Botoșani.Una dintre remorcile unui camion care se deplasa pe DN 29 C, a fost răst...

Simularea bacalaureatului. Peste 180 de elevi au absentat la proba obligatorie a profilului

astăzi, 15:28
6

Elevii din clasa a XII-a au susținut astăzi, 28.03.2023, prima probă a simulării Examenului Național de Bacalaureat, proba obligatorie a profilului. Elevii profilului umanist și vocațional au s...

„Eroinele” Teatrului „Eminescu” au încântat publicul bucureștean (fotogalerie)

astăzi, 15:21
17

Spectacolul „Eroine” dupa Publius Ovidius Naso, regia Andrei Măjeri a avut sâmbătă, 25 martie, două reprezentații la Teatrul Apollo 111 din București.Iata câteva impr...