Pacienti in pericol dupa ce ambulantele au ramas blocate in zapada!

Pacienti in pericol dupa ce ambulantele au ramas blocate in zapada!
Ambulante blocate pe teren! O gravida din comuna Mitoc si un barbat care avea nevoie urgenta sa ajunga la dializa au fost intr-un real pericol azi dimineata, pentru ca ambulanetele trimise sa aduca pacientii la spital au ramas inzapezite.

Primul caz a fost inregistrat la Mitoc. O ambulanta a plecat de la Saveni, in urma unul apel efectuat pentru o femeie gravida. Din cauza zapezii viscolite de pe camp si troienite in drum, ambulanta a ramas blocata pe traseu.

Primarul comunei Mitoc a pornit in intampinarea ambulantei cu un autoturism de teren si a reusit sa ajute la acordarea in timp util a asistentei medicale, dupa care utilajele de la deszapezire au intervenit si au eliberat drumul.

Aceeasi situatie a fost semnalata dupa cateva zeci de minute si de soferul unei autosanitare de transport, care plecase dupa un bolnav de la Tudor Vladimirescu, programat pentru dializa.

Pacientul a ajuns la sosea cu ajutorul unei sanii, dupa care s-a deplasat la Botosani pentru tratamentul necesar sustinerii functiilor vitale, fiindu-i astfel salvata viata.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Românii condamnați pentru trafic de droguri vor fi înscriși într-un registru național. Alina Gorghiu, ministrul justiției:”Considerăm că astfel de persoane trebuie monitorizate mai atent de statul român.”

Luni, 4 Martie 2024
58

Parlamentul a votat marți înființarea registrului național al traficanților de droguri. Vor­bim despre o bază de date administrată de poliție care va conține numele tuturor româ...

Peste 400 de locuri de muncă vacante la AJOFM Botoșani

Luni, 4 Martie 2024
389

Ofertă generoasă de locuri de muncă în Botoșani, la începutul lunii martie 2024: 427 de locuri de muncă sunt puse la dispoziția botoșănenilor interesați.Pentru absolvenții de...

Dispozitive de măsurare a vitezei, amplasate în locuri vizibile, semafoare în zone cu risc de acidente: propuneri de modificare a legislației rutiere

Luni, 4 Martie 2024
132

Senatul a adoptat tacit, luni, 4 martie 2024, o propunere legislativă de modificare a OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice prin care amplasarea radarelor pentru măsurarea vitez...