Pacient externat din spital, dispărut fără urmă. Rudele îl caută de câteva zile

Pacient externat din spital, dispărut fără urmă. Rudele îl caută de câteva zile

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui bărbat de 54 de ani, din localitatea Petricani, care nu a mai ajuns acasă după ce a fost internat pentru îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Botoșani, Ilie Sandu a fost externat dintr-o unitate spitalicească din municipiul Botoșani pe 22 septembrie a.c., iar până în prezent nu a ajuns în localitatea de domiciliu. 

El are următoarele semnalmente: 1,80 metri înălțime, păr cărunt, aproximativ 100 de kilograme, ochi căprui. Vestimentația cunoscută este alcătuită din trening de culoare gri, șapcă de culoare albastră, papuci sport negri.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 113 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, este apelul IPJ Botoșani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț important de la Apele Române: Ce se întâmplă acum la Barajul de la Stânca-Costești!

astăzi, 08:11
85

Vineri, Administraţia Naţională Apele Române (ANAR) a anunţat că România a cerut Republicii Moldova să aprobe majorarea debitului de apă eliberată din Barajul Stânca-Costeşt...

Botoșăneni condamnați la 10 și 12 ani închisoare pentru uciderea unui bărbat. Motivul pentru care instanța a micșorat daunele morale!

astăzi, 07:38
113

Curtea de Apel Suceava a redus cuantumul pedepsei aplicate inculpatului Ioan Ș. la 10 ani de închisoare (în loc de 12 ani de închisoare), pentru săvârșirea infracțiunii de ...

Andrei Patache și-a certat jucătorii, după Poli Iași - FC Botoșani: ”I-am respectat prea mult!”

astăzi, 07:15
114

La această partidă, oaspeții nu l-au putut avea pe bancă pe antrenorul Bogdan Andone (49 de ani), care a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF (Federația Română de Fotbal) pentru ...