(P) Sandale cu toc înalt - Încălțăminte elegantă pentru zilele de vară

(P) Sandale cu toc înalt - Încălțăminte elegantă pentru zilele de vară

Odată cu creșterea temperaturilor a venit momentul să căutăm în garderobă acele rochii vaporoase, fuste subțiri şi acei pantaloni scurţi care ne ajută să creăm outfituri lejere şi feminine. Pentru a beneficia de aspectul wow este important să selectăm cu grijă încălţămintea, pentru că aceasta este piesa cheie care ne scoate în evidenţă fiecare ținută. În rândurile următoare ne-am propus să discutăm despre sandale cu toc.
 

Ce sandale cu toc sunt în tendinţe?
Fără doar şi poate, ţinutele impecabile sunt creionate în jurul tendinţelor. Aşa că am făcut o incursiune riguroasă prin paginile revistelor de specialitate, am tras cu urechea la sfaturile specialiştilor in styling şi am descoperit ce se poartă anul acesta.
 

Sandale cu platforma şi toc gros - must have-uri
Continuă să se regăsească pe podiumurile internaționale, dar şi în moda de stradă, sandalele cu platforma şi toc gros. Stilul, o revenire a tendințelor anilor ‘80, este apreciat de amatoarele de confort şi rafinament. O pereche de sandale cu toc gros îmbogăţesc garderoba, datorită versatilităţii ridicate. Pot fi purtate cu aceeași lejeritate cu fuste scurte, rochii înflorate, pantaloni capri sau cu blugi scurţi. Sunt piese urbane care accentuează feminitatea, conferind ţinutei un stil aparte şi mult rafinament.
Dacă vorbim de cromatică şi accesorizare, lucrurile sunt la fel de variate. Sunt în tendinţe atât modele cu imprimeuri florale, cele cu toc cu aspect de lemn, dar şi cele realizate din denim. Pielea continuă să fie un material apreciat, însă sunt extrem de populare şi sandalele cu toc gros realizate din piele ecologică sau materiale textile.
 

Sandale cu toc subţire - #eleganță
Ţinutele ceremoniale, cele feminine dar şi cele semiformale nu pot fi completate decât cu ajutorul unei perechi de sandale cu toc subțire. Astfel de piese reușesc prin rafinament şi spirit elegant să accentueze frumusețea ţinutelor, practic fiind detaliile care schimba complet stilul. Pot fi combinate cu rochii scurte, cu fuste lungi, cu blugi sau rochii tip cămașă. Indiferent de combinație, aceste piese reușesc să creeze aspectul wow mult dorit.
Dacă vorbim de accesorizare, lucrurile sunt foarte variate. Pot fi selectate modele simple, versatile ce pot fi purtate în varii situații sau pot fi alese modele cu design complex. Ștrasurile, detaliile metalice, cataramele supradimensionate sunt doar câteva dintre elementele care pot aduce un plus de farmec pieselor.
Pentru că vorbim de vară, cu siguranță, vorbim de culoare. Negru, nude, roz prăfuit, continuă să fie considerate culori sigure care îmbogăţesc cu succes orice garderobă. Pentru personalităţile puternice care doresc să se exprime există sandale cu toc în culori vibrante: roşu, galben, albastru, auriu, argintiu, dar şi modele cu strasuri supradimensionate.
 

Sandale cu toc kitten - clasice, dar elegante
Dacă vorbim de eleganță şi rafinament, cu siguranţă trebuie luate în calcul modele kitten. Aceste piese nu sunt doar senzuale, dar sunt soluțiile ideale pentru amatoarele de bun-gust şi confort. În magazinele CCC există o varietate mare de sandale cu toc care pot completa în mod natural garderobele genial gândite. Există varietate din punct de vedere al designului dar şi al prețurilor. Toate piesele care pot fi achiziţionate din magazinul online, aplicația mobilă Club CCC sau din magazine sunt expresive și se disting prin calitate

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
428

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
144

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
415

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...