Opt posturi scoase la concurs de IPJ Botoșani, prin încadrare directă

Opt posturi scoase la concurs de IPJ Botoșani, prin încadrare directă

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani scoate la concurs opt posturi de ofițer și patru posturi de agent, prin încadrare directă, anunță instituția, vineri, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, înscrierile se fac online, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie depuse complet, până la această dată.

„Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile relații internaționale, cazier judiciar, statistică și evidențe operative, comunicații și informatică, logistică, pregătire profesională,  investigații criminale, investigarea criminalității economice, structura de securitate”, menționează IPJ Botoșani.

În perioada 21 - 29 octombrie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, după caz. Pe 6 noiembrie, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

„În perioada următoare urmează să se demareze procedura de concurs pentru 8 posturi de personal contractual, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 286 din 23 martie 2011, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice”, se arată în comunicatul citat.

Informații suplimentare cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta