Oprisanu si Parlamentarul 007!

Oprisanu si Parlamentarul 007!
Gabriel Oprisanu este de parere ca primarul municipiului, Catalin Flutur, si-a criticat proprii colegi din PD-L care candideaza pentru un loc in Parlamentul Romaniei. Liberalul Oprisanu se refera in principal la Catalin Buhaianu, spunand despre acesta ca nici in actualul partid pe care il reprezinta nu este cunoscut bine.

Patru ani de zile nu a facut nimic in Parlament. Nu avem nicio lege pe care dumnealui sa o fi promovat, nu avem nicio initiativa. Fac eparte din categoria celor care au absentat din Parlament si au cheltuit foarte multi bani de la stat, a declarat astazi Gabriel Oprisanu.

Despre Dan Humelnicu, liberalul spune ca, chiar daca a avut doua mandate de consilier local, nu se poate lauda cu nicio realizare marcanta.

Observam ca acum, in campania electorala, dumnealor incearca sa dreaga busuiocul. Au realizat si infiintat acele locuri de joaca intr-adevar, dar vin si eu cu o intrebare: Oare nu era atributul Primariei sa se ocupe de soarta acestor copii pana acum? Se ridica doua aspecte: ori primarul si viceprimarul nu-si fac treaba, ori campania electorala a celor doi membri marcanti PD-L se face pe banii publici. Asteptam un raspuns din partea acestora, a mai adaugat Oprisanu.

Oprisanu merge si mai departe in legatura cu Catalin Buhaianu, contracandidatul sau la parlamentare!

I-am gasit si o denumire: parlamentarul sub acoperire, parlamentarul 007, dar avand in vedere ca sunt doi de zero in fata, am putea spune ca e parlamentarul zero barat. Fiindca pentru botosaneni nu a facut nimic, a incheiat Oprisanu.

Reamintim ca liderul oraganizatiei PD-L, Catalin Flutur, i-a somat vineri pe candidatii la alegerile parlamentare sa vina cu fapte concrete in fata alegatorilor, nu cu vorbe.

Ii somez si pe ceilalti candidati de la celelalte partide sa nu vina numai cu promisiuni fara acoperire sau cu sacose cu haine second hand cum se intampla undeva prin colegiul Saveni. Sau cu mancare pe care o dau noaptea pe ascuns. Candidatii nostri fac ceva concret in Botosani. Inauguram al patrulea teren de joaca din municipiul Botosani, va urma si al cincilea, lucram la padocul pentru caini si maine probabil finalizam si amenajarea izvorului din zona Cismea. Indiferent daca vor avea sau nu succes la alegeri, trebuie sa le multumim atat domnului Humelnicu, cat si domnului Buhaianu, si nu pot sa il uit aici pe domnul Paul Ionescu pentru ca si el a contribuita, declara in cadrul conferintei de presa Catalin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicaliștii de la CFR anunță grevă și amenință că în plin sezon estival nu va circula niciun tren. Cât câștigă un angajat

Duminică, 28 Mai 2023
355

După dascăli, și angajații CFR ies mâine în stradă și amenință că intră în grevă generală. Nemulțumiți de salarii și de faptul că statul taie din banii companiei, sut...

Profesorii resping oferta Guvernului: „Le dăm răspuns marți, în Piața Victoriei. Să coboare printre noi, poate nu văd bine de la etaj”

Duminică, 28 Mai 2023
230

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret", Marius Nistor, a declarat că oferta prezentată pentru a patra oară de Guvern este inacceptabilă și că greva continu...

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (251)

Duminică, 28 Mai 2023
129

O rubrică de prof. GEORGICĂ MANOLE, scriitor, epigramistAL. D. Funduianu: Georgică, prin voință / tenacitate, pricepere și pasiune, ții în viață, de aproape 5 ani, una dintre rubric...