OFICIAL NE MERGE BINE: Bugetarii vor avea zece zile de concediu fara plata

OFICIAL NE MERGE BINE: Bugetarii vor avea zece zile de concediu fara plata

 ADRIEAN VIDEANU  

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a anuntat ca bugetarii vor avea zece zile de concediu fara plata, ca masura a Guvernului de reducere a cheltuielilor, ceea ce va insemna o reducere a salariilor lor cu 4% pana la sfarsitul anului.

"Zece zile vacanta neplatita pentru bugetari. Sigur va fi un concediu fara plata", a spus Videanu la Realitatea Tv, citat de NewsIn.

Intrebat daca masura se aplica tuturor bugetarilor, inclusiv si profesorilor, medicilor, judecatorilor, Adriean Videanu a spus ca nu cunoaste inca detaliile, fiind o masura la care se lucreaza.

"Se va gasi formula de la sector la sector ca sa se realizeze aceasta economie", a mai spus Videanu, precizand ca cele zece zile fara plata nu trebuie luate toate odata.

Premierul Emil Boc nu a exclus, luni seara, la postul public de televiziune, dintre modalitatile de reducere a cheltuielor cu personalul, acordarea unor zile de concediu fara plata, spunand ca este o varianta care se analizeaza.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...