Oana Niculescu Mizil si-a dat demisia din PSD: Am fost mazilita

Oana Niculescu Mizil si-a dat demisia din PSD: Am fost mazilita
Oana Niculescu Mizil, deputat de Calarasi, si-a anuntat, duminica, demisia din PSD. Mizil a tinut sa sublinieze ca, desi pare ca a fost data afara din partid, de fapt ea a fost cea care a vrut sa plece.

Totodata, deputatul si-a acuzat fostii colegi ca au "mazilit-o": "Am aflat de la televizor ca eram data afara de la conducerea PSD Calarasi (...) Am fost mazilita, iar judetul Calarasi a fost vandut de PSD catre PNL", scrie ziare.com.

Motivul pentru care si-a dat demisia din randul social-democratilor, a explicat Mizil intr-o conferinta de presa de duminica, este ca PSD a incetat sa mai fie un partid care face politica pentru oamenii obisnuiti, ci pentru interese de grup, financiare sau personale.

"Din pacate, lucrurile s-au schimbat fata de trecut, iar pentru unii lideri PSD, puterea si averea personala sunt mult mai importante. Ar vinde pe orice, ca sa fie in fruntea bucatelor, ar face orice. Ce am facut eu pentru Calarasi se vede, am fost prezenta mereu pentru calaraseni (...) As dori sa fie clar ca nu am contestat niciodata ideile marete care aduc beneficii cetatenilor, contest modul in care teoria se pune in practica, in favoarea interselor personale", a declarat Oana Mizil in conferinta de presa.

Fosta pesedista a adaugat ca a primit oferte de la "toate formatiunile in afara de USL".

Biroul Permanent al PSD a decis luni, cu unanimitate de voturi, inlocuirea deputatei Oana Niculescu Mizil de la sefia PSD Calarasi. Se pare ca presedintele de onoare, Ion Iliescu, invitat la sedinta BPN de luni, i-ar fi cerut personal fostului sef al PSD Calarasi Doru Ioan Taracila sa se implice personal si activ in reorganizarea filialei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
189

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
148

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1179

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...