O locuință din Hudești a fost mistuită de flăcări după un scurtcircuit. VIDEO

O locuință din Hudești a fost mistuită de flăcări după un scurtcircuit. VIDEO

În seara de 15 Octombrie 2019 un apel la 112 anunţa că în satul Hudeşti, lângă staţia de autobuz, a luat foc un grajd și o bucătărie de șa casa unui localnic.

În scurt timp, un echipaj de la pompieri civili din localitatea Darabani, cât şi pompierii militari din Dorohoi, au sosit la locul incendiului.

La incendiu erau deja prezenţi şi servicul de pompieri Hudeşti, sub comanda domnului Mirauta Nutu, şef serviciu voluntar Hudeşti. Focul s-a propagat pe întreaga suprafaţă a locuinţei. Grajdul era acoperit cu plăci de azbociment şi scândură.

Un martor a declarat că în momentul când a ajuns la grajd, focul cuprinsese tot podul. Inițial, localnicii au reușit doar să îndepărteze o butelie de aragaz pentru a evita o catastrofă.

Pompierii civili şi militari au stins incendiul în aproximativ o oră şi jumătate. Persoana care locuia în casă a ieşit la timp şi a reuşit să se salveze, dar grajdul a ars în totalitate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
757

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
72

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
297

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...