O fetita de 8 ani este in stare critica dupa ce a baut detergent folosit la spalarea oilor!

O fetita de 8 ani este in stare critica dupa ce a baut detergent folosit la spalarea oilor!

 Spitalul de Copii Botosani  

La un pas de tragedie! O fetita de opt ani, din comuna Frumusica, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a baut o substanta toxica, micuta crezand ca bea cola.

S.A. este internata in stare critica, pe sectia de reanimare a Spitalului de Copii Botosani.

Parintii au povestit ca micuta a baut dintr-o sticla de Coca Cola, crezand ca tocmai asta se afla in sticla. Usturimea din gura si de pe esofag i-au provocat fetei stari de voma, abia atunci parintii descoperind ca micuta bause Lindavit, un detergent special folosit pentru spalarea oilor, asemanator insa la culoare cu licoarea acidulata.

O inghititura a fost de ajuns ca fata sa ajunga in stare critica la spital ieri seara, medicii fiind nevoiti sa o supravegheze in mod constant pentru a o feri de pericolul de a intra in coma.

"Dupa administrarea tratamentului de urgenta, fetita a fost stabilizata si este in continuare monitorizata de specialisti", a precizat medicul Iuliana Kadar, purtator de cuvant al Spitalului de Copii Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Teritoriul României se micșorează: Aproape un hectar dispare în fiecare an. Județele Botoșani și Galați, cele mai afectate!

astăzi, 08:06
41

România se confruntă cu o problemă gravă legată de pierderea terenului, cauzată în principal de acțiunea de eroziune a râului Prut. Acesta „mușcă” permanent din m...

Bucurie într-o parohie din Botoșani: IPS Teofan a botezat cea de-a cincea fetiță a preotului Ionuț! (Foto)

astăzi, 07:32
320

În cea de-a doua duminică a Triodului, a Întoarcerii fiului risipitor, Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a oficiat Sfânta și Dumnezeia...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Mucenic Conon din Isauria şi Conon Grădinarul

astăzi, 06:58
25

Sfântul Mucenic Conon a trăit pe vremea Sfinţilor Apostoli şi era din satul Vidania, din ţara numită Isa­u­ria. Era fiul unui bărbat păgân care se numea Nestor, iar mama sa ...