O familie de romani, despagubita in Canada cu 4 milioane de dolari!

O familie de romani, despagubita in Canada cu 4 milioane de dolari!
Un baiat de sapte ani si mama acestuia au primit despagubiri de 4 milioane de dolari dupa ce baiatul a suferit grave leziuni cerebrale din cauza neglijentei medicilor de la un spital din Vancouver.

Monica Cojocaru, insarcinata cu cel de-al doilea copil, Eric Victor, a fost internata in luna mai a anului 2001, insa a fost lasata nesupravegheata o saptamana intreaga deoarece cadrele medicale participau la un protest sindical, informeaza The Province. Monica Cojocaru a suferit o ruptura de uter in timpul a ceea ce trebuia sa fie o nastere naturala, iar copilul a ajuns in abdomen, fapt ce a intrerupt alimentarea creierului sau cu sange.

"Pe scurt, creierul lui Eric a fost privat de oxigen si nutrienti pentru mai mult de 30 de minute", a spus judecatorul Joel Groves.

"Impactul a fast imediat, efectele sunt permanente, iar rezultatele sunt devastatoare", a mai spus el.

Eric sufera acum de o forma de paralizie cerebrala. El are probleme ale functiilor motorii si prezinta probleme in invatare si relationarea in societate. In acest caz, instanta a gasit vinovati trei doctori i o asistenta, pentru neglijenta in consiliere si in ingrijirea pacientei.

Familia a primit in total daune de 4,045,000 de dolari, daunde ce includ si 2.6 milioane de dolari pentru cheltuieli viitoare si 321,000 de dolari daune morale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
121

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
210

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
96

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...