O eroare de GPS a băgat un şofer pe un drum forestier din Argeş. Omul a rămas blocat în pădure şi sunat la 112

O eroare de GPS a băgat un şofer pe un drum forestier din Argeş. Omul a rămas blocat în pădure şi sunat la 112

Din cauza unei erori de configuraţie GPS, un şofer din Botoşani s-a trezit pe un drum forestier din Argeş. N-a mai reuşit să iasă din pădure şi a cerut ajutor.

Incidentul s-a petrecut marţi. Poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat de 58 de ani, cu privire la faptul că a fost dirijat în mod eronat de GPS, pătrunzând cu o autoutilitară pe un drum forestier din zona Rucăr Dâmbovicioara, unde a rămas blocat, scrie Adevărul.

 "În urma apelului au fost formate echipe de căutare de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr, care au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Postului Montan Rucăr, precum şi al reprezentanţilor Salvamont Argeş", precizează IPJ Argeş.  

În urma căutărilor, bărbatul, din judeţul Botoşani, a fost identificat pe raza comunei Dâmbovicioara, în punctul Brusturet, pe un drum forestier.   

"Acesta nu a suferit vătămări, iar marfă transportată nu a suferit deteriorări, cel în cauză fiind îndrumat până la DN 73, în direcţia municipiului Piteşti", mai precizează IPJ Argeş. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie de 86 de ani băgată în spital de propriul fiu, pentru băutură

Marţi, 26 Octombrie 2021
743

O bătrână de 86 de ani, din Vorona, a ajuns la spital după ce a fost bătută de proriul fiu. Femeia a ajuns, vineri, la spital cu o ambulanță, plină de vânătăi şi le-a spus cadre...

Cum au ajuns câteva comune din Botoşani bătaia de joc a unei firme de stat la care sunt acţionare

Marţi, 26 Octombrie 2021
782

Două comune din judeţul Botoşani au investit milioane de euro în reţele de canalizare, dar nu le pot folosi legal pentru că nu au fost preluate de singurul operator regional autorizat, o fi...

ANM: Vreme mai rece în această săptămână

Marţi, 26 Octombrie 2021
178

Meteorologii estimează o vreme rece în următoarele zile, cu valori termice la nivel naţional sub mediile multianuale, însă vremea se va încălzi între 1 şi 4 noiembrie, &i...