O avarie produsă de un antreprenor local lasă fără apă trei sate din apropierea orașului Botoșani!

Nova Apaserv Botoșani își cere scuze pentru disconfortul creat și mulțumește utilizatorilor afectați pentru înțelegere.

Nova Apaserv Botoșani informează că, în cursul zilei de vineri, 4 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducțiune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar până în acest moment alimentarea zonelor afectate a fost asigurată din rezervoare.

Această avarie a fost cauzată de lucrările efectuate de către antreprenorul care desfășoară intervenții în Parcul de Agrement de pe Versantul Pacea (beneficiar Primăria Municipiului Botoșani).

Ca urmare a acestei avarii și a golirii rezervoarelor, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către consumatorii din localitățile Curtești, Hudum și Mănăstirea Doamnei, de astăzi, 6 octombrie, orele 12:00.

În momentul de față, se estimează că lucrările de reparații vor fi finalizate în cursul zilei de mâine, 7 octombrie 2024, urmând ca furnizarea apei potabile să fie reluată treptat în zonele afectate, începând cu orele 12:00.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim utilizatorilor afectați pentru înțelegere!”, au transmis reprezentanții Nova Apaserv Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC Botoșani primește astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC Botoşani are a doua cea mai slabă defens...

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...

Părintele Negoiță, despre cum se face corect o pomană pentru morți. „Puțin, cu suflet și e destul!”

astăzi, 10:49

Preotul Paul Iulius Negoita a abordat semnificația pomenilor făcute pentru persoanele decedate, subliniind că acestea nu sunt destinate să „hrănească” fizic morții, ci sunt mai degr...