Nu faceți ca el: un vasluian a ajuns la spital după ce a încercat să pârlească o găină cu un spray

Nu faceți ca el: un vasluian a ajuns la spital după ce a încercat să pârlească o găină cu un spray

Un bărbat din Vaslui a ajuns la spital cu arsuri pe 25% din suprafața corpului, după ce a încercat să pârlească o găină cu un spray.

Un bărbat de 35 de ani, dornit să pârlească rapid o găină, a decis din motive necunoscute să folosească un spray. Din cauza flăcărilor, tubul sub presiune a explodat.

Recipientul i-a explodat în mână și i-a provocat arsuri de gradul I și II la nivelul feței, a antebrațului drept și a gambei drepte. Explozia a fost destul de puternică, iar bărbatul s-a ales cu arsuri pe un sfert din trup.

Acesta a fost consultat la Clinica de Chirurgie Plastică și Reconstructivă (CCPR) din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași, fiind ulterior redirijat la Vaslui.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
136

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...