Nu este glumă: românii, spionați în propria casă prin intermediul camerei telefonului!

Nu este glumă: românii, spionați în propria casă prin intermediul camerei telefonului!

Facebook-ul este una dintre cele mai utilizate aplicații ale momentului. Recent, utilizatorii au fost şocaţi când şi-au dat seama că în timp ce folosesc aplicaţia, camera telefonului porneşte fără acordul lor.

Potrivit Daily Mail, cu această problemă se confruntă doar deţinătorii de iPhone, care operează pe iOS 13.2.2, scrie Ciao.ro.

Descoperirea incredibilă a fost făcută de Joshua Maddux. Acesta a făcut-o publică imediat și a postat un clip video pe contul său de Twitter.

„S-a găsit o problemă @facebook #security și #privacy. Când aplicația este deschisă, utilizează aparatul foto”, a scris bărbatul. În urma acestei sesizări, Facebook’s VP of integrity Guy Rosen a susţinut printr-un mesaj pe Twitter că va fi deschisă o anchetă.

„Am descoperit recent că versiunea 244 a aplicației Facebook iOS se va lansa incorect în modul peisaj. La remedierea acestei probleme săptămâna trecută în v246 (lansată pe 8 noiembrie) am introdus din greșeală o eroare care a făcut ca aplicația să navigheze parțial pe ecranul camerei adiacente Feed News când utilizatorii au apăsat pe fotografii”, a declarat un purtător de cuvânt al Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

astăzi, 08:12
1412

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din...

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
3146

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
897

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...