Nu a mai avut zile. Bătrâna de 82 de ani a murit înainte de a fi urcată în elicopterul SMURD

Nu a mai avut zile. Bătrâna de 82 de ani a murit înainte de a fi urcată în elicopterul SMURD

Bătrâna de 82 de ani, care urma să fie trimisă la Iaşi cu elicopterul SMURD, a decedat înainte de a fi urcată în aparatul de zbor.

Femeia a ajuns la Urgențe în stare gravă vineri dimineaţă și a fost diagnosticată cu bloc atrioventricular total, fiind imediat transferată pe secția de reanimare, din cauza stării sale.

Medicii au încercat să o stabilizeze, în același timp fiind solicitat de urgență transportul pe calea aerului la Iași.

Elicopterul SMURD a fost trimis la Botoșani, iar o ambulanță urma să o preia pe pacientă pentru a o transfera la elicopter.

Aparatul de zbor a aterizat pe terenul unității militare din marginea orașului, însă în momentul în care femeia urma să fie preluată de ambulanță, starea ei s-a agravat și a suferit un stop cardio-respirator.

Cadrele medicale din reanimare și de la ambulanță au încercat resuscitarea ei, însă din păcate fără rezultat, fiind declarat decesul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Copii... De Constantin Apostol

astăzi, 21:00
25

La ceasurile serii publicăm o nouă poezie venită pe adresa de e-mail a redacției. Vă dorim lectură plăcută.***COPIIde Constantin Apostol...of copile cât mi-e de greu...

Invitatul de la Știri - Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani

astăzi, 20:00
66

„Invitatul de la Știri” a fost astăzi Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement de la Botoșani.Eugen Țurcanu a vorbit despre managementul de la ...

Ministrul Educației: „Mă pronunţ clar în favoarea deschiderii şcolii cu prezenţă fizică pentru toţi elevii”

astăzi, 19:21
77

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că este în favoarea deschiderii noului an şcolar cu prezenţă fizică pentru toţi elevii.„Neavând niciun glob de cristal...