Noapte agitată pentru un tânăr de 20 de ani!

Noapte agitată pentru un tânăr de 20 de ani!
A intrat cu maşina într-un stâlp, însă a fost atât de beat încât a rămas în autoturism până dimineaţă, când l-au găsit poliţiştii. Ieri dimineata, în jurul orei 07.45, poliţiştii din comuna Păltiniş, judetul Botosani, au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă cu privire la faptul că pe un drum sătesc de pe raza comunei s-a produs un accident rutier.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un autoturism ce prezenta avarii la partea din stânga faţă, ca urmare a impactării unui stâlp din lemn de la reţeaua electrică.

În autoturism a fost găsit Ţ. Adrian, de 20 de ani, din comuna Voluntari, judeţul Ilfov, care emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie alcoolică de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul oraşului Darabani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele verificări a rezultat că accidentul de circulaţie s-a produs în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2009, în jurul orei 03.30, şi s-a datorat neadaptării vitezei la un carosabil acoperit cu gheaţă, coroborat cu starea de ebrietatate a conducătorului auto.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87 alin. 1 din OUG 195/2009", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zilele municipiului Botoșani în atenția jandarmilor și în acest an! (foto)

astăzi, 14:05
14

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a suplimentat efectivele care vor asigura ordinea și siguranța publică la Zilele municipiului Botoșani, manifestare cultural-artistică organizată &i...

Moartea cutremurătoare a lui Ionuț în Italia, în noaptea de Paști, într-un container de haine uzate!

astăzi, 13:32
392

Costantin Romeo Ionuț Antonie, tânăr român de 23 de ani, a murit într-un mod tragic duminică noaptea spre luni, în timp ce încerca să sustragă haine dintr-un contain...

El este cel mai scump „fotograf” din Botoșani, o poză depășește 1300 de lei!

astăzi, 12:49
807

Cel mai scump „fotograf” vine din Botoșani. Mai exact, de la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.O poză făcută de el îi face pe...