Noapte agitata in disco-barurile din Trusesti!

Oameni ai legii din mai multe sectoare specializate au descins noaptea trecuta pe raza localitatii Trusesti!

Drumurile de intrare-iesire in localitate au fost blocate, soferii legitimati, insa verificarile au vizat si disco-barurile deschise la orele noptii.

In vederea prevenirii si combaterii cu fermitate a actelor antisociale, in noaptea de 13/14.05.2009, intre orele 24.00-03.00, pe raza localitatii Trusesti, a fost organizata si desfasurata o ampla actiune la care au participat politistii din comuna, politisti din cadrul Biroului de Politie Rurala, Serviciul de Investigare a Fraudelor si Detasamentul de Interventie Rapida.

Actiunea s-a desfasurat in colaborare cu lucratori ai ISU, DSP si OJPC Botosani, avand ca scop prevenirea si combaterea faptelor cu violenta, a celor care aduc atingere normelor de convietuire sociala, controlul tuturor autovehiculelor in zona ce a facut obiectul actiunii, prevenirea si combaterea faptelor ilicite de comert, verificarea respectarii normelor sanitare in unitatile economice precum si a normelor de prevenire si stingere a incendiilor in disco-baruri.

In timpul actiunii, drumul judetean 282 a fost blocat atat la iesirea spre Albesti cat si intersectia cu DN 29 D, fiind efectuate controale asupra tuturor vehiculelor care au circulat pe acest segment de drum.

Astfel au fost controlati 28 de conducatori de vehicule, fata de 3 dintre acestia fiind dispuse sanctiuni contraventionale ca urmare a incalcarii prevederilor O.U.G. 195/2002 care reglementeaza circulatia pe drumurile publice.

In cele doua disco-baruri care functionau pe raza localitatii au fost efectuate verificari cu privire la legalitatea desfasurarii activitatii.

Asupra tuturor celor 526 persoane identificate in disco-baruri au fost efectuate controale corporale sumare, fiind totodata controlate si 63 de bagaje.

In total au fost aplicate 16 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 10.870 lei, din care sapte la Legea 61/1991, trei la OUG 195/2002, una la OG 21/1992, una la Legea 349/2002, doua la HG 357/2007, una la Legea 98/1995 si una la Legea 12/1990.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...