Ne-am boierit: Consumul de whisky a crescut cu peste 11%în primele opt luni ale anului

Ne-am boierit: Consumul de whisky a crescut cu peste 11%în primele opt luni ale anului

Consumul de whisky a crescut cu 11% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2018, la un volum de 2.683.000 litri, în timp ce piaţa de single malt, consumul a crescut cu 13%, reprezentând o cotă de 2% din consumul total de whisky, arată datele furnizate de Audit Retail Nielsen.

Potrivit sursei citate, Alexandrion Group a lansat în 2017 proiectul Single Malt Society, prima comunitătate dedicată iubitorilor de whisky single malt.

Comunitatea numără în prezent peste 3000 abonaţi în mediul online (site-ul sinlgemaltsociety.ro şi social media), iar în mediul offline, la nivel national, aceasta activează prin degustări, worskhop-uri, dezbateri (peste 25 de evenimente doar în 2019), în oraşe precum Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Craiova.

Conform ipotezelor emise de principalii jucători din industria băuturilor spirtoase din ţara noastră, anul 2020 va înregistra creşteri substanţiale pe toate categoriile şi va aduce îmbunătăţiri profilului consumatorului român.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
757

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
72

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
297

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...