Ne-am boierit: Consumul de whisky a crescut cu peste 11%în primele opt luni ale anului

Ne-am boierit: Consumul de whisky a crescut cu peste 11%în primele opt luni ale anului

Consumul de whisky a crescut cu 11% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2018, la un volum de 2.683.000 litri, în timp ce piaţa de single malt, consumul a crescut cu 13%, reprezentând o cotă de 2% din consumul total de whisky, arată datele furnizate de Audit Retail Nielsen.

Potrivit sursei citate, Alexandrion Group a lansat în 2017 proiectul Single Malt Society, prima comunitătate dedicată iubitorilor de whisky single malt.

Comunitatea numără în prezent peste 3000 abonaţi în mediul online (site-ul sinlgemaltsociety.ro şi social media), iar în mediul offline, la nivel national, aceasta activează prin degustări, worskhop-uri, dezbateri (peste 25 de evenimente doar în 2019), în oraşe precum Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Craiova.

Conform ipotezelor emise de principalii jucători din industria băuturilor spirtoase din ţara noastră, anul 2020 va înregistra creşteri substanţiale pe toate categoriile şi va aduce îmbunătăţiri profilului consumatorului român.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
57

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
82

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
142

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...