Municipiul Botoșani s-a îmbrăcat de sărbătoare. A fost aprins iluminatul festiv - FOTO

Mii de luminițe s-au aprins, marți seară, pe străzile din Municipiul Botoșani, odată cu punerea în funcțiune a iluminatului festiv.

 

Municipiul Botoșani s-a îmbrăcat de sărbătoare. A fost aprins iluminatul festiv - FOTO

 Bulevardul Mihai Eminescu  Foto: Ionuț Tăbultoc

Atmosfera de sărbătoare a început deja să se simtă pe străzile din municipiul Botoșani, odată cu aprinderea, de Sfântul Nicolae, a iluminatului festiv.

Zonele în care au fost puse instalații luminoase sunt aceleași ca și anul trecut, fiind vorba de Pietonalul Unirii, Bancar şi Transilvaniei, străzile Cuza Vodă, Marchian, Sucevei, Primăverii, George Enescu, Bulevardul Eminescu, Calea Naţională, Parcurile Mihai Eminescu şi Primăriei, Piaţa Revoluţiei, Centrul Istoric, sensurile giratorii Marchian - Cuza Vodă, Marchian - Bulevardul Eminescu, Nicolae Iorga - Calea Naţională.

O parte dintre ornamentele luminoase au fost închiriate, pentru închirierea, montarea și demontarea instalațiilor municipalitatea alocând din bugetul local suma de 44.500 euro. Pe Bulevardul Mihai Eminescu, care are și cele mai multe instalații luminoase, au fost puse câteva elemente în plus față de ceilalți ani.

De asemenea, în Parcul Mihai Eminescu a fost pusă o cupolă de lumini. Marți seară, botoșănenii au ieșit pe străzi pentru a vedea cum arată iluminatul festiv și cum era de așteptat cei mai curioși fiind copiii.

Dacă în anii din urmă, de Moș Nicolae micuții primeau și cadouri din partea municipalității, în acest an cadourile cumpărate din fonduri obținute de la sponsori vor fi date copiilor care vor colinda la Primărie și de Moș Crăciun.





























 

 

Spune-ne opinia ta