MRU către PDL-işti: "Staţi cu fruntea sus, fiţi ungurenii mei!"

MRU către PDL-işti: "Staţi cu fruntea sus, fiţi ungurenii mei!"
Fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, le-a spus democrat-liberalilor să stea cu fruntea sus şi i-a asigurat că parteneriatul lor va continua.

Aplaudat câteva minute înainte de a se urca pe scenă, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a precizat că a venit să mulţumească PDL pentru încrederea acordată. De asemenea, el a caracterizat primirea de care a avut parte drept "cel mai frumos premiu pe care l-a primit după trei luni de activitatea guvernamentală", scrie gandul.info.

"Parteneriatul nostru rămâne valabil, mulţi au venit să-mi spună avem încredere în tine, avem speranţe în tine. Numele meu este MRU, este numele pe care l-a purtat bunicul meu care a murit pe câmpul de luptă, este numele tatălui meu, este numele mamei mele. Fiţi ungurenii mei!", a fost mesajul transmis de Mihai Răzvan Ungureanu democrat-liberalilor.

Fostul premier le-a spus celor din PDL că trebuie să schimbe modul în care se face politică, deoarece "aşa nu se mai poate".

"Staţi cu fruntea sus, este meritul dvs. Patru ani de merit au însemnat ieşirea României din criză", i-a încurajat MRU pe democrat-liberali.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
217

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
385

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
528

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...