Minoră dispărută de acasă, căutată de familie cu poliția

Polițiștii din Botoșani au fost sesizați, luni, cu privire la faptul că o minoră, de 15 ani, din comuna Albești, a părăsit domiciliul, în aceeași zi, în jurul orei 19:00, iar până în acest moment nu a revenit și nici nu și-a contactat familia. 

Nicoleta Gabriela Istrate are 1,70 metri înălțime, greutatea de 56 de kilograme, păr brunet tuns la nivelul umerilor și ochi negri.

Când a plecat de acasă aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, lungă până la nivelul genunchilor, pantaloni de culoare albastră, iar în picioare purta bocanci negri.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112, sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Congres și Zilele Spitalului Județean „Mavromati”, evenimente propuse de Corneliu Prepeliță! (video)

astăzi, 15:22

Corneliu Prepeliță, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, își propune pentru anul viitor să organizeze un Congres Științific și Zilele Spitalului Județean...

Personalul de la „Mavromati” băgat în ședință de Corneliu Prepeliță! Medic: „Noi suntem aici pentru pacienți” (video)

astăzi, 14:46

Corneliu Prepeliță, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a informat reprezentanții presei locale că astăzi, 2 octombrie 2024, va avea loc o ședință în ca...

Mesajul unui doctor din Botoșani către managerul de la „Mavromati” cu acte în regulă: „A fost o adevărată problemă” (foto, video)

astăzi, 11:57

Corneliu Prepeliță a venit la conducerea Spitalului Județean „Mavromati” în luna iulie a acestui an, ocupând funcția în baza unui interimat. Marți a fost publicat...