Micile magazine din Mall-uri amenință cu proteste

Micile magazine din Mall-uri amenință cu proteste

Micile magazine din Mall-urile din România amenință cu proteste după ce au avut de suferit din cauza măsurilor de protecție impuse în timpul stării de urgență și stării de alertă. Cea mai mare parte din ele sunt amenințate cu falimentul și nu își mai permit să plătească salariile și chiriile.

Decizia vine după ce de la începutul pandemiei au avut pierderi uriașe după ce au stat închiși în timpul stării de urgență, iar vânzările au scăzut enorm.

Reprezentanții Organizaţiei Patronale a Retailerilor din România - RORETAIL, care grupează peste 800 de magazine din România ce comercializează aproximativ 100 de branduri naționale și internaționale, și au peste 10.000 de angajați, au precizat că în prezent se discută foarte serios despre o serie de proteste în rândul membrilor organizației.

Anunțul a fost făcut de directorul executiv ROTETAIL - Roxana Socaciu, care a declarat, la un post de televiziune central că urmează să se ia o decizie în acest sens.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
336

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
586

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
167

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...