Micile magazine din Mall-uri amenință cu proteste

Micile magazine din Mall-uri amenință cu proteste

Micile magazine din Mall-urile din România amenință cu proteste după ce au avut de suferit din cauza măsurilor de protecție impuse în timpul stării de urgență și stării de alertă. Cea mai mare parte din ele sunt amenințate cu falimentul și nu își mai permit să plătească salariile și chiriile.

Decizia vine după ce de la începutul pandemiei au avut pierderi uriașe după ce au stat închiși în timpul stării de urgență, iar vânzările au scăzut enorm.

Reprezentanții Organizaţiei Patronale a Retailerilor din România - RORETAIL, care grupează peste 800 de magazine din România ce comercializează aproximativ 100 de branduri naționale și internaționale, și au peste 10.000 de angajați, au precizat că în prezent se discută foarte serios despre o serie de proteste în rândul membrilor organizației.

Anunțul a fost făcut de directorul executiv ROTETAIL - Roxana Socaciu, care a declarat, la un post de televiziune central că urmează să se ia o decizie în acest sens.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai mulți bani la poliţa RCA dacă conduci mașina soției/ soțului

astăzi, 19:43
235

Poliţa RCA. Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) propune schimbarea legislației RCA. Mai exact,  se scumpesc polițele dacă conduci mașina soției/soțului fără declarație.Pol...

Sfârșit de februarie cu manifestări culturale pe Pietonalul Unirii

astăzi, 19:15
57

 În perioada 28 februarie-1 martie 2024, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, instituție publică de cultură aflată în subordinea C...

Concluziile raportului IML în cazul Alexandrei: fără analize, fără tratament antibiotic, fără chiuretaj. Medic ieșean: ”Categoric putea fi salvată!”

astăzi, 18:39
1587

Dezvăluiri șocante în cazul Alexandrei Ivanov, tânăra din Botoșani însărcinată în trei luni, care a murit pe patul de spital după 8 ore de chinuri groaznice. Un speciali...