Michael Douglas ar putea muri înainte de Revelion, spun apropiaţii

Michael Douglas ar putea muri înainte de Revelion, spun apropiaţii

   Grupul RC

"Michael arată de parcă ar fi ajuns deja la uşa morţii", spune o sursă. Prietenii lui Michael Douglas sunt îngrijoraţi că actorul nu va mai prinde noaptea dintre ani, potrivit showbizspy.com.

Surse apropiate familiei Douglas susţin că actorul în vârstă de 66 de ani, care se luptă cu cancerul, este din ce în ce mai slăbit.

"Este foarte slab, a pierdut mai mult de 17 kg în urma chimioterapiei şi a tratamentelor. Arată îngrozitor. Toată lumea îşi face griji pentru el. Nu mănâncă, este epuizat şi are dureri mari. Nu-mi place să spun asta, dar cred că va muri până la sfârşitul anului", a mai spus sursa, conform RTV.

"Michael se luptă să supravieţuiască, dar sunt puţine speranţe pentru el. Ceea ce putem face este să ne rugăm. Toată lumea ar trebui să se roage pentru el şi sperăm să se întâmple un miracol", a adăugat sursa.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
426

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
584

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
689

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...