Medicii din Botoșani vor avea o nouă conducere

Colegiul Medicilor Botoșani va organiza alegeri, la începutul lunii decembrie, pentru noua conducere, întrucât mandatele celor care fac parte din această structură expiră.

Candidaturile se pot depune până la data de 11 noiembrie, având drept de vot toți medicii care sunt cu plata cotizației la zi și care nu au fost sancționați.

Actualul președinte al Colegiului Medicilor, medicul Doru Culiceanu, nu s-a hotărât dacă mai candidează pentru un nou mandat, dar dacă o va face își dorește să aibă alături aceeași echipă ca în ultimii patru ani.

“Există o comisie electroală care analizează candidaturile. Numărul de candidaturi nu este limitat. Sunt 13 membri ai Consiliului Județean al Colegiului Medicilor, sunt doi membri supleanți și mai avem o comisie de cenzori, formată din trei cenzori. Conform legislației avem și trei mandate de reprezentanți în Adunarea națională a Colegiului Medicilor", a declarat medicul Doru Culiceanu.

Președintele, cei doi vicepreședinți și secretarul se aleg din rândul celor 13 membri ai Consiliului Județean al Colegiului Medicilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor de la Rutieră a lăsat zeci de șoferi fără permis!

Monday, 14 October 2024

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 1.000 de persoane, au fost aplicate 570 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 90.000 de lei și au fost reț...

Razie a polițiștilor în muncipiul Botoșani: Zeci de forțe de ordine au împărțit sancțiuni!

Monday, 14 October 2024

În noaptea de 12 spre 13 octombrie 2024, intervalul orar 18:00-02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei de ordine publică, investigații criminale...

Focarele de pestă porcină dintr-o localitate din Botoșani dau bătăi de cap sucevenilor!

Monday, 14 October 2024

Doctorul Sorin Mihai Voloșeniuc, directorul executiv al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Suceava, a subliniat că la Verești „este ce mai mare investiți...