Medalii obtinute de botosaneni la Cupa Ambasadorului Republicii Coreea, ce a avut loc la Chisinau!

Medalii obtinute de botosaneni la Cupa Ambasadorului Republicii Coreea, ce a avut loc la Chisinau!
Sâmbătă 07-11-2015, a avut loc pentru a doua oară la Stăuceni-Chișinău cea de-a șasea ediție a Cupei Ambasadorului Republicii Coreea.

Competiția a fost organizata de Centrul de Limba si Cultura Coreeana "Se Jong" si Fundația "Calea Fericirii", in cadrul Festivalului de Cultura Coreeana 2015, si s-a desfășurat pe terenul de baschet de la Colegiul Național de Viticultură și Vinificație din Stăuceni – Chișinău.

La deschiderea Cupei Ambasadorului a participat diplomatul sud-coreean, turneul fiind deschis cu o luptă neobișnuită în 5 vs 5. Concursul s-a bucurat de participarea sportivilor la toate categoriile de vârsta reprezentând cluburi din Moldova, Ucraina si Romania.

Clubul Sportiv TOTAL TAEKWONDO Botoșani a înscris în concurs un număr de 9 sportivi, ce au cucerit șapte medalii, dintre care o medalie de aur prin sportiva JESCU DARIA, 5 medalii de argint prin sportivii: MARGINEAN ANDRA NICOLE, GAVRILAS ANTONIOS, CORSEI IOANA, NAHARNIUC MIHAI FLORIN, CERVICESCU ROBERT, și o medalie de bronz prin sportiva HARABAGIU ELENA.

Aproape de a obține medalia de bronz s-au aflat si sportivii CORSEI GEORGE ce a pierdut meciul la punctul de aur, FLOREA LIVIU nereușind să recupereze avantajul luat de sportivul advers în prima repriză.

(Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
245

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
241

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...