Meci decis la puncte între Bute și Jack! Decizie neașteptată a arbitrilor!
SPORT

Meci decis la puncte între Bute și Jack! Decizie neașteptată a arbitrilor!
Lupta dintre Badou Jack și Lucian Bute a început echilibrata și în primele patru reprize s-a mers umăr la umăr.

Suedezul a început să lovească mai mult la corp din repriza a cincea și tot atunci a reușit și cea mai clară lovitură, un croșeu de dreapta în plin în figura lui Bute. Badou Jack și Lucian Bute au continuat să lupte de la egal la egal și chiar dacă românul și-a folosit mai mult stânga, acesta n-a reușit să o facă tot așa de puternic cum o făcea când scria istorie.

Pe finalul meciului, Bute a încercat să-și atace mai mult adversarul, însă loviturile sale n-au fost deloc convingătoare și Bado Jack și-a continuat stilul personal, cu multe lovituri la corp.

La final, Badou Jack și-a păstrat centura la categoria supermijlocie după ce a terminat la egalitate meciul cu Lucian Bute.

După acest meci, Badou Jack a strâns 20 de victorii la profesioniști, dintre care 12 obținute înainte de final. Are o singură înfrângere și un egal. Bute are o experiență mai mare, reușind să strângă până acum 32 de victorii, dintre care 25 prin KO, 3 înfrângeri și o remiză.

Badou Jack urmează să-l întâlnească în următoarea gală pentru unificarea centurilor IBF și WBC pe DeGale, care l-a învins tot azi pe Medina. Dacă Bute ar fi câștigat astăzi în fața lui Jack devenea singurul pugilist român care ar fi cucerit centuri mondiale la două versiuni.

Decizia oficială: 117-111 primul arbitru pentru Jack, 114-114 doi arbitri. Astfel, partida e declarată ca terminată la EGALITATE!

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
4

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
40

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
62

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...