Masterchef de Botoșani: Panică într-un cartier de la un pui la rotisor

Masterchef de Botoșani: Panică într-un cartier de la un pui la rotisor

Locatarii unui bloc din cartierul Griviţa au avut parte de clipe de panică, ieri, după ce au observat un fum gros ieşind de la geamul unui apartament.

Incidentul a avut loc în cartierul Griviţa, de unde locatarii mai multor apartamente au ieşit speriaţi în parcare din cauza fumului care ieşea de la geamul unui apartament situat la etajul al doilea.

Oamenii au sunat la 112, iar în scurt timp la faţa locului au ajuns două autospeciale cu apă şi spumă şi descarcerare ale ISU, pregătite să intervină.

Din fericire, pompierii nu au fost nevoiţi să folosească echipamentele din dotare, aceştia fiind întâmpinaţi de două tinere, locatare ale respecivului apartament, care le-au mărturisit că au încercat să facă pui la rotisor, dar au plecat pentru câteva minute de acasă, iar mâncarea lor s-a ars.

După ce au verificat dacă nu există vreun pericol de izbucnire a incendiului, pompierii s-au întors la bază, iar fetele au comandat mâncare de la un restaurant.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
149

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
236

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
101

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...