Mașină oprită într-un oraș din Botoșani, polițiștii au scos din portbagaj un adevărat arsenal de arme!

Polițiștii botoșăneni au găsit în mașină și mai multe bunuri susceptibile a fi folosite la comiterea de infracțiuni.

Mașină oprită într-un oraș din Botoșani, polițiștii au scos din portbagaj un adevărat arsenal de arme!

În cursul zilei de joi, 11 ianuarie 2-24, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în orașul Bucecea, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Suceava.

În urma controlului efectuat în portbagajul autoturismului, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor un pistol Airsoft, o armă Airsoft, de tip mitralieră, cu încărcător metalic introdus în armă, alimentat și două incărcătoare alimentate cu bile. 

Urmează ca polițiștii criminaliști să stabilească cu exactitate tipul de armă, categoria din care face parte și dacă sunt supuse autorizării.

Totodată, au fost identificate mai multe bunuri susceptibile a fi folosite la comiterea de infracțiuni, acestea fiind ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând ca în funcție de rezultatele cercetărilor să fie dispuse măsuri legale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Proroc Isaia; Sfântul Mucenic Hristofor

astăzi, 06:48
18

Sfântul Proroc Isaia a fost cel dintâi dintre marii Proroci ai Vechiului Testament. El a trăit pe vremea regilor Ahaz (735-715 î.Hr.) şi Ezechia (715-687 î.Hr.), cu mai mult ...

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
132

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
141

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...