MARIA TIPRIGAN: Trebuia de la inceput sa nu plece Ada Macovei!

MARIA TIPRIGAN: Trebuia de la inceput sa nu plece Ada Macovei!

 Maria Tiprigan, lidera SIP Botosani  

Maria Tiprigan, lidera Sindicatului Invatamantului Preuniversitar Botosani, saluta revenirea la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean a Adei Macovei.

"Trebuia de la inceput sa nu plece Ada Macovei. Eu stiam ca era ordonanta prin care Horia Negrescu sa stea trei ani pentru a-si lua banii. Ca a revenit Ada Macovei era de asteptat, pentru ca era foarte asteptata de multe cadre didactice si de mine, pentru ca aduce un suflu nou in invatamantul botosanean", a precizat astazi Maria Tiprigan.

Lidera de sindicat a anuntat ca peste 600 de cadre didactice si-au manifestat dorinta de a participa la protestul de maine, care va avea loc la Bucuresti.

"Numarul maxim de persoane fixat de Cartel Alfa este insa de 50 de persoane. 20 de profesori vor pleca cu mine, cu autocarul, iar restul se vor deplasa, la noapte, cu trenul", a spus Tiprigan.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
40

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
42

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
297

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...