Maria Tiprigan se pensioneaza

Maria Tiprigan se pensioneaza
Presedintele Sindicatului Invatamantului Preuniversitar Botosani, Maria Tiprigan, a anuntat ca la anul isi va depune dosarul de pensionare, dupa 21 de ani, cat a condus acest sindicat.

"Am jurat sa fac dreptate oamenilor si cred ca am reusit, ca atare am dreptul sa ma pensionez. Puteam sa ma pensionez din septembrie, insa mi-am prelungit activitatea cu un an, ca sa imi duc mandatul pana in noiembrie 2012. Voi ramane presedinte in continuare (n.r., pana in noiembrie 2012), conform statutului, dar imi voi depune dosarul de pensionare", a spus Maria Tiprigan.

Ea a precizat ca in toata perioada cat a fost lider de sindicat nu a beneficiat de indemnizatie de conducere, spor de predare sau gradatie de merit si este convinsa ca nu va avea o pensie mai mare de 600 de lei.

"Nu ma jelesc, pentru ca stiam de treaba aceasta, dar cineva trebuia sa se sacrifice. Si daca oamenii si-au pus sperantele in mine si m-au ales timp de 21 de ani, atunci si acum vreau sa le demonstrez ca voi ramane alaturi de organizatie si dupa ce ma voi pensiona si va prelua conducerea altcineva. Voi fi alaturi de oameni, in scoli, alaturi de noua conducere si nu voi dori sa ocup nicio functie de conducere, nici macar ca membru in biroul de conducere", a spus presedintele SIP Botosani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
49

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
50

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
306

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...