Maratonul Nordul Moldovei, editia I

Maratonul Nordul Moldovei, editia I
Asociația G.E.O.S. din Botoșani vă invită să participați în data de 30 aprilie 2011 la prima ediție a Maratonului Nordul Moldovei. Competiția se adresează tuturor celor pasionați de ciclism, dornici să evadeze din cotidian, să părăsească drumurile amenajate și să se avânte în pădure pe poteci și drumuri care pot creea probleme de rezistență fizică, probleme de îndemânare și orientare.

Participarea la acest maraton de ciclism MTB se face de către oameni responsabili care trebuie să-și cunoască nivelul de pregătire.

Pentru a ne ridica la nivelul fiecăruia, am considerat că e bine să amenajam două trasee, de lungimi si dificultăți diferite, respectiv un traseu de aproximativ 24 km (pentru cei mai puțin sportivi) și un traseu de aproximativ 49 km (pentru cei mai bine antrenați și echipați). Atât startul cât și sosirea vor fi comune.

Programul competiției:

În data de 29 aprilie începând cu ora 17.00 în rondul din fața Colegiului A.T. Laurian din Botoșani - zona de start a maratonului - se începe înscrierea și ridicarea pachetului de start. (Înscrierea se poate face și online pe site-ul competiției).

În data de 30 aprilie la ora 8.00 în zona de start vor continua înscrierile pentru cei care nu au făcut asta pe internet sau la magazinele de specialitate partenere. Fiecare concurent va primi la start numărul de concurs și un suvenir din partea organizatorilor, va semna regulamentul concursului și va fi atent la explicațiile primite de la organizatori.

La ora 9.30 se face o şedinţă tehnică, în care participanţii primesc ultimele noutăţi referitoare la traseu şi se recapitulează aspectele legate de program şi securitatea participanților și insoțitorilor.

La ora 9.50 concurenţii sunt invitaţi să vină la linia de start

La ora 10 are loc startul în prima ediţie a "Maratonului Nordul Moldovei".

Concurenţii vor parcurge traseele trecând obligatoriu prin check-point-uri.

Începând cu ora 11.00 la sosire sunt așteptați primii concurenţi de la tura scurtă la Memorialul Eminescu.

Începând cu ora 12.00 pot să apară şi concurenţii de la tura lungă.

La ora 16.00 închidem cronometrele și începem premierea, iar la final tombola cu premii.

La ora 18.00 competiţia se încheie oficial.

După ora 18.00 concurenţii sunt invitaţi să se alăture organizatorilor pentru a ne cunoaşte mai bine, pentru a primi un feed-back din partea participanţilor şi pentru a viziona un slide show cu fotografii facute pe traseu.

Detalii găsiți pe site-ul competiției la adresa: www.nordulmoldovei.wordpress.com


Valeriu Catargiu
Presedinte GEOS


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
16

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
69

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...