Lucrari abandonate in judet de o firma din Satu Mare!

Lucrari abandonate in judet de o firma din Satu Mare!
Reprezentantii Consiliului Judetean au facut demersuri la Compania Nationala de Investitii pentru a urgenta lucrarile la unele obiective din judet, unde licitatiile au fost castigate de o firma din Satu Mare.

Desi contractul de executie, de peste 5 milioane de lei, a fost semnat inca din primavara acestui an, mare parte din investitii nu au fost demarate sau au fost abandonate, dupa ce au fost facute interventii superficiale.

Licitatiile au fost organizate de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in judetul Botosani firma European Serv Catering SRL din Satu Mare avand incheiate contracte pentru 14 obiective, constand in reabilitari de poduri si podete.

“Am facut in mai multe randuri demersuri, dar atata vreme cat anumite lucrari nu au ca si autoritate contractanta judetul, posibilitatile noastre de interventie nu pot fi decat indirecte si limitate", a spus Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean.

Tabuleac a precizat ca o mare parte din lucrarile la care Consiliul Judetean a avut o implicare directa au fost deja receptionate, fiind vorba de cinci poduri reabilitate in Hanesti, Codreni si Broscauti, in valoarea de peste 2 milioane de lei.

“Acest aspect demonstreaza seriozitatea cu care noi am abordat aceasta tema. Sunt lucrari de refacere a infrastructurii afectate, pe care noi le-am executat prin implicare directa, spre deosebire de lucrari de aceeasi natura de care se ocupa altcineva si unde lucrurile nu s-au desfasurat si nu se desfasoara in mod corespunzator", a adaugat presedintele Consiliului Judetean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
211

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
201

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
293

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...